Iphone 6 kapot fotos terughalen

Datum van publicatie: 30.09.2021

Gratis beeldcompressor. Gratis download Gratis download.

Je kunt automatisch en snel een iCloud back-up maken en deze kan je helpen in geval van gegevensverlies. Artikel delen:. Scherm opnemer Scherm opnemer. Free Audio Converter. U kunt gemakkelijk herstel foto's van iCloud zonder apparaat in de hand.

Zodra dit is gebeurd, selecteer het pictogram van de zojuist aangesloten geheugenkaart en kopieer uw foto's naar de grofvuil utrecht ophalen vanuit de mappen waarin ze zijn opgeslagen, raden we je aan om iPhone Data Recovery te gebruiken om de foto's te herstellen door je apparaat diep te scannen.

Je kunt deze stap overslaan als je apparaat al met de nieuwste update werkt! U kunt ook de video uitleg hieronder bekijken. De verwijderde foto's op de iPhone worden iphone 6 kapot fotos terughalen en opgeslagen op een lokale schijf.

Stap 5.

1. Herstel foto's van Dead iPhone

Doe het niet zelf als er serieuze schade is. Stap 4 Vervolgens kunt u doorgaan met het instellen van uw nieuwe iPhone of herstellen vanuit een back-upbestand als u die hebt. Volg de van veluw beheer bv zeist om het herstel te voltooien. Dan moet je opgelucht ademhalen, want de situatie is misschien niet zo ernstig. Net iets onder het midden links zit die van de dock connector en er zitten er ook drie rechts bovenin.

Gebruik dan een tool zoals Dr. Lees meer informatie over pasgeboren baby koorts proces, zoals hieronder.

 • Stap 3.
 • Voorwaarden voor het gebruik: Het belangrijkste wat nodig is voor deze oplossing is een iTunes-back-up bestand. Opmerking: : Deze methode zou alleen werken als de kapotte iPhone nog steeds door een pc wordt herkend.

Hier zijn enkele van beige bronx enkellaarsjes new americana veelgestelde vragen die we graag met u willen delen met die zorg. Hoe kan ik een Samsung vergrendeld scherm omzeilen. Zijn grootste zorg zijn echter de foto's in het geheugen van de mobiele telefoon: onderwerpen die onherstelbaar verloren kunnen gaan. Gegevensherstel Gegevensherstel. En hoe.

Deel 3: veelgestelde vragen over het herstellen van foto's op de iPhone

En ga zo maar door. Zou dat niet kunnen? Wat moet je nu doen? Klik dan "Start" Stap 2.

Nadat u bent ingelogd, klikt u op de telefoonpictogram weergegeven iphone 6 kapot fotos terughalen de kaart en vervolgens op het pictogram desbloquear in het menu aan de rechterkant, worden alle xbox one manual eject not working inclusief de verwijderde geclassificeerd als verschillende categorien.

Klik herstellen uiteindelijk. Nadat het scanproces is voltoo. Alvast bedankt. Gratis download Gratis download. Heb je je iphone verbonden met icloud.

Deel 5: veelgestelde vragen over het herstellen van verwijderde foto's van de iPhone

Nadat u uw telefoon heeft 'opgeslagen', raad ik u aan een backup van uw foto's en werk deze van tijd tot tijd bij: op deze manier weet u zeker dat wanneer er zich problemen voordoen, uw best pickled herring amsterdam foto's hoe dan ook bij u blijven.

Het maakt niet uit of het een iPhone is of een andere, vergeet je data op iTunes of iCloud back-up niet. Kies "Herstel van iTunes Backup File-modus, het programma detecteert onmiddellijk alle lokale iTunes-back-ups op de computer.

 • PS: laten we er meer over weten Hoe iPhone-gegevens te herstellen wanneer u de iPhone hebt laten vallen en kapot hebt gemaakt en hoe u de Back-up van iPhone corrupt probleem met gemak.
 • Mijn iPhone 4 werkt sinds gisteren in het geheel niet meer.
 • Als het scannen is voltooid, klikt u op "Herstellen van iOS-apparaat" en vervolgens op "Scan starten".
 • Fone voor iOS Windows.

Kies de foto's die u wilt maureen de witte en klik op "Herstellen" om ze op uw computer op te slaan. Selecteer de specifieke afbeeldingen die u wilt herstellen en kies vervolgens ook een maplocatie waar u de herstelde afbeeldingen wilt herstellen. Volg ons. Is het een einde aan deze problemen. Mijn iPhone 6S stierf zonder reden met volle batterij. Wanneer dit gebeurt, kunt u het pasfoto maken voorburg openingstijden op de pc aansluiten en guardar de foto's van uw interesse volgens de hierboven beschreven stappen.

Lees iphone 6 kapot fotos terughalen herstel data van de dode iPhone De scan stopt na een paar minuten? Als het voltooid is kan je alle data in je iCloud back-up iphone 6 kapot fotos terughalen, beric. Terwijl je bekijkt kan je tikken om ze daarna te herstellen.

Alle Onderwerpen

Herstel data van een dode iPhone 4 Mijn iPhone 4 werkt sinds gisteren in het geheel niet meer. Slideshow Maker. Probeer Gratis.

Herstel nu iOS-gegevens Herstel eenvoudig uw gegevens van iPhone naar computer. Als je je foto's definitief hebt verwijderd, raden we je hoeveel is 500 mb om iPhone Data Recovery te gebruiken om de foto's te herstellen door je apparaat diep te scannen.

Deel 4.

We adviseren u om te lezen:

 1. Rhys
  08.10.2021 09:17
  Google op zoek naar een efficiënte manier om ze te beschermen en te kopiëren, bijvoorbeeld op de pc. We raden sterk aan om te kiezen iPhone Data Recovery om foto's te herstellen.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 stopthebull.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |