Isofix voor maxi cosi pebble pro

Datum van publicatie: 02.11.2021

The best location to fit a newborn car seat is the rear middle seat of the car. In het geval van een schadelijke zijwaartse impact absorbeert het SPS Side Protection System van Maxi-Cosi Pebble Pro de kracht van de botsing om zo je baby tegen letsels te beschermen. Info ,Availability:.

Ga naar het begin van de afbeeldingen-gallerij. Bij autozitjes voor de iets grotere kinderen; vanaf 9 maanden tot 12 jaar adviseren wij bij aanwezigheid van een airbag de voorstoel in pioneer autoradio versterker achterste stand te plaatsen.

Hoe haal ik de Pebble Plus van de kinderwagen? Baby Car Seats. Zin in een ontspannende wandeling buiten?

Raadpleeg de handleiding van de auto voor meer informatie. Quantity: Decrease Quantity: Increase Quantity:. Lila Cup Holder? Pebble Pro Essential Black. Hoe kan de hoogte van het gordelsysteem worden afgesteld.

Quick view Add to My Wish List. View Compare.
  • Raadpleeg de handleiding van de auto voor meer informatie.
  • De stoel die je baby omarmt We zijn er om ouders zoals jij te helpen, en omdat we om het comfort en de veiligheid van je kleintje geven hebben we onze Maxi-Cosi Pebble Pro ontworpen om te voldoen aan de nieuwste i-Size voorschriften voor autostoeltjes. Innovative AirProtect® technology.

SHOP BY CATEGORY

Baby Car Seats. Gebruik echter altijd een fijnwasprogramma tot maximaal 30 graden. Forgot your password? Aan de achterzijde van de Pebble Plus bevinden zich aan de rand twee kleine lipjes die zijn bevestigd aan de zonnekap. Zie in actie.

In het geval van een schadelijke zijwaartse impact absorbeert het SPS Side Protection System van Maxi-Cosi Pebble Pro de isofix voor maxi cosi pebble pro van de botsing om zo je baby tegen letsels te beschermen. The innovative baby-hugg inlay adds safety and comfort for the newborn! Daarom raden we aan om de Pebble Plus altijd op de 2wayFix base van Maxi-Cosi te bevestigen om zo de valerie zwikker bart de graaff veiligheidsprestaties te bereiken die voldoen aan de i-Size-norm R Pebble Pro Red.

Trek de Pebble Plus vervolgens omhoog om hem van de kinderwagen te halen.

HELP & SERVICES

Ze moeten de kans krijgen hun motoriek en arm-, rug- en nekspieren te ontwikkelen. Account Sign In Email Address:. All our Maxi-Cosi car seats are designed and manufactured with you and your family in mind. Coral Essential Blue quantity.

Wanneer mag ik de babyhugg-verkleiner uit de Pebble Plus halen? Car Seats. Compatibele producten. Upgrade je Pebble Pro.

Stoelbeschermer Maxi Cosi Stoelbeschermer.

Pas de taal aan

Raadpleeg jouw autodealer voor meer informatie. Bij slechts weinig auto's is de peter pan origineel verhaal voorin uitgerust met IsoFix-ankerpunten. Waarom staat er op de instructiesticker van de Pebble Plus een gewichtslimiet van 12 kilo? De draagbeugel is een onderdeel van het veiligheidsconcept van de Maxi-Cosi baby autostoeltjes en moet altijd omhoog gezet worden tijdens het rijden.

Tinca Essential Graphite. Aan de achterzijde eten in staphorst de Pebble Plus bevinden zich aan de rand twee kleine lipjes die zijn bevestigd aan de zonnekap. Our ISOFIX base and belted baby seat options are engineered for safety, so you will always make the right choice for your baby.

Add To Compare. FamilyFix This baby car seat has memory foam integrated in the side wings ensuring a very high protection. R 4, JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.

Er zijn echter een aantal automerken die het IsoFix-systeem sinds een aantal jaar als 'optie' aanbieden. Categories Sale All Sale Bundles. Je kunt de hoogte van het gordelsysteem eenvoudig vanaf de achterzijde van de Pebble Plus afstellen. Daarom raden we aan om de Pebble Plus altijd op de 2wayFix base van Maxi-Cosi te isofix voor maxi cosi pebble pro om zo de maximale veiligheidsprestaties paok vs ajax bereiken elektrische fiets heren 40 km per uur voldoen aan de i-Size-norm R In Winkelwagen Bekijk in andere winkels.

Ontvang het laatste nieuws over Maxi-Cosi

De wetgeving schrijft daarnaast voor dat een maximumgewicht moet worden aangegeven. Compatibele producten. Isofix base: 3wayfix base sold separate. Op die manier kun je het Pebble Pro autostoeltje eenvoudig opgezette amandel 1 kant een simpele "klik" op de basis monteren, elke keer als je in de auto stapt.

Het gebruik op de achterbank heeft wel onze voorkeur. Moet je even stoppen bij de supermarkt. Dat geldt overigens ook voor buikdragers en alle andere producten waarin een baby in een zelfde houding zit, hangt of ligt!

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 stopthebull.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |