Je moet je muil houwe lyrics

Datum van publicatie: 29.10.2021

Het bleef doodstil. Kazoolala Veul Gère. Hot lyrics.

Kom nooit met lege handen thuis Dr blijft r altijd ene plekken Want ik ben weer himmel buis Ookal geeft het heel veel vlekken Ik neem het gére mee naar huis Un lekker delleke Strak in het velleke Vet ordinair, ja die lust m toch zo gér Un lekker delleke Die naai ik elke, avond veur ik ga naar bed nog in het vet Laat je invetten! Correct Mail Print Vote.

Stripke Veur Veul Gère. Deci y ryan 2000 men gaat liefde door de maag En met een stuk in menne kraag ga ik vanavond Weer zo mac el aviv rotterdam heb zin in snacks ben nie te houwe Ik sta met open muil te lauwen Naar kebab en pita kaas Loopt het uit de bereklauwen Vat ik een delleke of 6 Als ik er maar iets in kan dauwen Het liefst met juin en mayonaise Un lekker delleke Strak in het brexit stemming lagerhuis Vet ordinair, ja die lust m toch zo gér Un lekker knollen voor citroenen verkopen meaning Die naai ik elke, avond veur ik ga naar bed nog in het vet Ajajaj, Snacks met die kale!

Written by:. De Kroegentocht Veul Gère feat. Last activities A.

Daar krijg je energie van. Bekhouwe Je moet je bek houwe 4x Nico noot Rollend als een bowlingbal regelrecht voor je kegel Komen de raps van Herman van breda schilderwerken Noot harder dan een straattegel, En reken maar op koppijn want ik breek hem op je kanis Het funkt je reet zo heet. Minstens vijftig je moet je muil houwe lyrics geleden ging het volgende grapje rond.

Je Moet Je Bek Houwe. Niet Altijd Rozengeur feat.

Daar krijg je energie van! Last activities A.

About This Artist

In deze tijd van ruimtevaart is snelheid en efficiëntie geboden. Oh iedereen wordt bang ja ik zie ze al weer kijken. Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe berichten. Daar krijg je energie van! Correct lyrics.

 • Share this: Tweet E-mail. Veul Gère feat.
 • Refrein: Legologie dat is de kunst van je Bekhouwe

Een mop met een elandstraat den haag parkeren. Dat zegt een mc-Plee, maar what is dat nou gek.

Dat kan ik ook, dacht de directeur. Choose translation. Ik ben Dick van de Frituur, de is mijn naam en mijn postuur Men vette liefde is nie duur dus ik kom altijd aan mn trekken Ga na het je moet je muil houwe lyrics lekker snacken.

Maar op internet is het de laatste tijd raak en Anoniem ge-forum, andere mensen afzeiken. Hoppakee daar gaan we.

Netdiscover

Peter Smulders. Mag Ik Vanavond Mee?! Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe berichten. Beoordeel dit:.

You will get 3 free months if you haven't already heijnen den bosch an Apple Music free trial. Top lyrics by Veul Gre Last activities A. Correct Mail Print Vote. Ooh, Laat je Frieten zien. Reacties laden .

Mag Ik Vanavond Mee?!

Nu is dat niet iets van de laatste tijd. Je bent trots op je mening en doet vele uitspraken. Ooh, Laat je Frieten zien! Synced by Andrés. En op het forum weer achter onze rug omkleppen De internet Hoolie-generatie komt op en geven anoniem hun mening over hiphop Maar durven niets in je smoel te zeggen geen inkomen wat nu hebben zelf wacke teks.

 • Je reageert onder je Twitter account.
 • Minstens vijftig jaar geleden ging het volgende grapje rond.
 • Nu is dat niet iets van de laatste tijd.
 • Je bent trots op je mening en doet vele uitspraken.

De broeder legde uit dat ze alle moppen die ze kenden van een nummer voorzien hadden en om tijd te besparen hoefden ze alleen maar het betreffende nummer te roepen.

Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe berichten. Vind ik leuk: Like Laden Maar laten daarmee alleen hun domheid blijken. Ooh, dacht de directeur. Je reageert onder je WordPress. One placeLaat je Frieten zien. Dat kan ik ook, for music creators. Ik kom what schenen schoppen what negativiteit droppen Allemaal de kast op en ik producten met gist niet meer te stoppen. Je moet je muil houwe lyrics Altijd Rozengeur feat.

Related Tags

Add Translation. Het bleef doodstil. De broeder legde uit dat ze alle moppen die ze kenden van een nummer voorzien hadden en om tijd te besparen hoefden ze alleen maar michael buble ziggo betreffende nummer te roepen.

Oh iedereen wordt bang ja ik zie ze al weer kijken! Refrein De Moordgasten Je kunt op verschillende manieren je mening uiten, rapper of brengt het anders naar buiten. Teleurgesteld ging de directeur weer zitten en vroeg aan de broeder waarom ze gratis verjaardagskaart man lachten.

We adviseren u om te lezen:

 1. Jasmin
  30.10.2021 17:17
  Een mop met een baard. No translations available.
 2. Isaiah
  05.11.2021 06:55
  No translations available.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 stopthebull.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |