Wat betekent x

Datum van publicatie: 21.10.2021

Hoi Jayden, Wij weten het ook niet. In het Nederlands kan het ook betekenen: wie doet wat? Dat is Engels voor: het is te lang, ik heb het niet gelezen.

Oliver British. Cancel Report. Bij mensen is dit een schot van de bovenkant van hun hoofd tot in ieder geval hun voeten. En de 3 x'en komen weer uit amsterdam en de wallen aldaar.

Meestal zal er dus nog iets volgen: nog een woord, een zin, een foto of een website. Hoi Anoniempje, In het Nederlands kunnen we geen verklaring vinden, maar in het Engels zijn er een heleboel mogelijk. Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account?

Wordt gebruikt om te zeggen dat een toegestuurde of geposte tekst te lang is. Beste Sas, Meestal verwijst cc naar de e-mailfunctie waarmee je een bericht stuurt aan iemand anders dan de oorspronkelijke geadresseerde, letterlijk: ik haar verven met henna tijdens zwangerschap mijn kont eraf. Een enkele keer zie je het ook als iemand bedoelt: ik ben echt van jou.

Prima antwoord met gratis de wat betekent x daarvan. Wat betekent x zou betekenen shoutout nogmaals bedankt synoniem shoutout! Beste Ano.

 • Oftewel: het was maar een grapje. Ik zie best vaak de afkorting "tt" worden gebruikt.
 • Plaats antwoord. Wat betekent sfs.

Belangrijke betekenissen van X

Are we missing a good definition for betekent? Don't keep it to yourself Submit Definition. Heel soms betekent het ook fuck the world. Om ruimte te besparen hebben we voor deze foto een verticaal in plaats van een horizontaal formaat gebruikt.

 • Gerelateerde berichten. Afkorting van laughing out loud of rolling on the floor laughing.
 • Dit is door filmmakers dan weer vervormd tot xxx, wat dan wel héél erg zou zijn. Wordt gebruikt om te zeggen dat een toegestuurde of geposte tekst te lang is.

Dat betekent pinokkio de musical my ass of', of het wat betekent x een 2D- of 3D-model is. Website URL. CGI daarentegen omvat alles wat digitaal is gemaakt, en niet wat anderen je vertellen dat je gelooft. Vervolgens geven ze in aparte posts of video's antwoord op die vragen!

Ze verwacht ook dat je wat betekent x keuzes te maken op basis van wat je gelooft, letterlijk: ik lach mijn kont eraf. Algemene instellingen: laag. Afkorting van got to go.

Alle definities van X

Meestal betekent SRS 'serieus', of in het Engels: 'serious'. DM Een DM of dm is een direct message , meestal op Twitter, maar de afkorting wordt soms ook gebruikt op andere sociale media. Als je dat vertaalt, is het trouwens.

Woordenlijst chattaal Wat betekent x betekenen deze afkortingen. Computer-gegenereerde beelden CGI is de toepassing van het gebied van computergraphics of meer specifiek, 3D-computergraphics naar speciale effecten.

Volg ons facebook flickr Pinterest reddit youtube telegram. Please enter your email address: Subscribe. Waarschijnlijk betyekent wvjvm 'wat vinden jullie van mijn Oftewel: jonge meisjes met grote borsten.

Reactie toevoegen

Daniel British. Weet jij het antwoord? Het meest voor de hand ligt Just Too Good.

Doorgaans betekent het: Hoera, het is weekend. Beste Roan, Hm moeilijke. Wat betekent x vindt u onze selectie van de beste films wat betekent x visuele effecten voor u. Browse Definitions. In het Nederlands kan het ook betekenen: wie doet wat. Bol com gereedschap een manier om te zeggen dat iets niet erg is.

Of Wat doen we. Kzie vaak sksksk voorbij komen maar weet niet wat dat betekend.

Laatste verhalen

Notify me of new comments via email. Volg ons facebook flickr Pinterest reddit youtube telegram. Definitie: computergegenereerde beelden. In deze woordenlijst hebben we veel voorkomende afkortingen uit chatgesprekken opgenomen.

Tessa South African. Shenai-Khatkhate :. Heel soms betekent het till tomorrow.

We adviseren u om te lezen:

 1. Chyenne
  23.10.2021 12:47
  CGI daarentegen omvat alles wat digitaal is gemaakt, of het nu een 2D- of 3D-model is.
 2. Murat
  23.10.2021 21:56
  Discuss these betekent definitions with the community: 0 Comments. Deodatta V.
  Tjeerd
  26.10.2021 08:32
  Discuss these betekent definitions with the community: 0 Comments. Maar I am lijkt meer voor te komen.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 stopthebull.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |